ПАТ "Козятинхліб"

Україна. Вінницька обл.,
м. Козятин вул. Незалежності 72

тел: +38 (04342) 2-03-48

  • Розмістив: admin;  
  • Прочитано: 786;  
  • Коментарів: ;  
  • Дата: 30-05-2014, 12:50

Стандарт живої природи — козятинський хліб.

Стандарт живої природи — козятинський хліб. ПАТ "Козятинхліб"Стандарт живої природи — козятинський хліб. ПАТ "Козятинхліб"Найпотужнішим районним  підприємством Вінницької області з випікання хліба сьогодні являється ПАТ "Козятинхліб”. Учора, 28 травня, була запущена у виробництво нова хлібопекарна піч "Мусон-ротор”. Це дасть змогу заводу нарощувати оберти та значно розширювати асортимент.

Краща торгова марка "Поділля”

 

За добу тут виробляється 16 тонн продукції, п’ять тонн якої споживає наше місто та район. Завод також забезпечує хлібом 14 районів трьох областей - Вінницької, Житомирської, Київської. "Козятинхліб” випікає близько 80 видів хлібобулочних виробів, 35 кондитерських та 9 видів макаронних виробів. Підприємство завжди бере участь у виставках та дегустаціях державного рівня. Його продукція ввійшла в Книгу рекордів України.

(калита - кругла пшенична паляниця довжиною 1 м 28 см, шириною 1 м 10 см, вагою 310 кг). У розмові з директором ПАТ "Козятинхліб” Іваном Цьомою стало відомо, що на підприємстві зараз працює 270 осіб, з них до 30 в адміністрації.  В порівняні зі столичними зарплатами, у нассередня платня. В хлібопекарній промисловості пекарі завжди обділені. Але наше підприємство, якщо порівняти з минулими роками, підняло зарплату і працює над тим, щоб вона підвищувалась. Так, у хлібобулочному цеху наразі планується порадувати цим працівників.

 Якість під контролем Стандарту

 — Як керівник, я працюю над тим, щоб люди були задоволені нашою продукцією,— каже Іван Цьома. — Тому все, що виготовляє наш завод, знаходиться під контролем Вінницястандартметрології. Витрачаються чималі кошти для проведення спеціальних аналізів, проводиться жорсткий контроль як вхідної сировини, так і готової продукції. Це основний метод боротьби за споживача. І справді, на підприємстві виготовлення хліба проводиться опарним способом, а житні сорти хліба виготовляються на натуральних житніх заквасках, без хімічних розпушувачів та поліпшувачів. На превеликий жаль, у наш час є заводи, які працюють на без-опарних системах виготовлення хлібопродукції, застосовуючи різноманітні хімічні поліпшувачі. Їх мета —збільшити об’єм хліба, продовжити термін нечерствіння. Але, слід пам’ятати, що постійне вживання такого хліба впливає на здоров’я.

— А як черствіє козятинський хліб ?

— Він ”витримує” 72 години в упаковці, яка сприяє покращенню зберігання та відповідає санітарно-технічним нормам. Без упаковки хліб зберігається 36 годин.

 Перевізники і вантажники та санітарні норми

Згідно з нормами, працівники підприємства, які розвозять та вантажать хлібобулочну продукцію, "озброєні” рукавицями, фартухами та куртками. Нещодавно в редакцію звернулись люди зі скаргами, що хліб розвантажували на одній з торгових точок без рукавиць — "брудними руками”. Ми цей закид переадресували директору Козятинського хлібозаводу. Він відповів: — Приємно, що існує громадський контроль. Щоб навести лад у всьому, він повинен бути дієвий. Якщо пересічні громадяни бачать такі грубі порушення, мають записати номер машини. І звернутись до нас на "гарячу лінію” (04342) 2-03-48. По місту розвозять хліб ще 7 постачальників, окрім нас. Якщо скарга буде стосуватись "Козятинхліб”, ми відповідно відреагуємо. Але хочу запевнити всіх мешканців міста та району, що у нас за цим жорсткий контроль. Всі працівники вчасно проходять медогляди та проінструктовані згідно з санітарними нормами по перевезенню продукції.

 Підтримка місцевого виробника

Отож, на сьогодні Козятинський хлібозавод прославляє наше місто славними показниками та здобутками. Стандарт живої природи — козятинський хліб. ПАТ "Козятинхліб"Стандарт живої природи — козятинський хліб. ПАТ "Козятинхліб"   Працює за останніми технологіями, модернізований та переобладнаний. В асортименті постійно з’являються нові види продукції. Так, нещодавно був розроблений "Хліб заварний з чорносливом” та "пампушки житні до борщу”. Нам з вами залишається бути патріотами нашого міста — вибирати і споживати козятинський хліб. Адже підтримка місцевого виробника сприяє наповненню місцевого бюджету, дає можливість керівникам таких виробництв та підприємцям ставати спонсорами заходів у місті, благодійниками в оплаті потреб нужденних. Тільки будучи однією родиною,в такому маленькому місті як Козятин можна мати лад, спокій, опору і надію, що ти не один, що тобі завжди є до кого звернутися.

 

 

 

 РІА Козятин

 

  • Розмістив: admin;  
  • Прочитано: 927;  
  • Коментарів: 0;  
  • Дата: 10-01-2013, 12:08

Виготовлення хлібобулочних виробів поділяється на такі операції:

  • підготовка сировини до виробництва - перемішування, просіювання борошна, розчинення масла, дріжджів, розчинення солі у воді, підготовка заквасок, замішування опари;
  • замішування тіста, його бродіння;
  • формування хлібобулочних виробів - поділювання, округлювання, закатування тіста;
  • вистоювання (ферментація), щоб тісто остаточно збільшилося в об’ємі (стало пухкішим) випікання;
  • охолоджування;
  • нарізання, пакування, підготовка до транспортування.
  • Розмістив: admin;  
  • Прочитано: 531;  
  • Коментарів: 0;  
  • Дата: 8-01-2013, 23:43
На підприємстві діє багаторівнева система контролю якості продукції. Це контроль сировини, виробництва продукції на всіх технологічних етапах, готових виробів здійснює сертифікована лабораторія, обладнана всім необхідним обладнанням.

НОВИНИ

    ОПИТУВАННЯ

    Оцініть якість нашої продукції

    Краща
    Непогана
    Влаштовує, але ....
    Є і краща
    Зовсім не подобається

    Прислів’я про хліб

    Аби хліб, а зуби знайдуться.

    ІНФОРМЕР КУРСУ ВАЛЮТ

    Календар

    «    Листопад 2017    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18
    19
    20
    21
    22
    23
    24
    25
    26
    27
    28
    29
    30
     
    Простое создание сайтов и интернет магазинов